Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Patrick Richard, principalul marcator al lui U-BT Cluj-Napoca în meciul cu CSU Sibiu

Patrick Richard, principalul marcator al lui U-BT Cluj-Napoca în meciul cu CSU Sibiu

Joi, 26 septembrie, U-BT Cluj-Napoca a învins-o pe BC CSU Sibiu după ce a revenit de la o diferență de 11 puncte. Trupa clujeană s-a impus cu scorul de 74-68 și a câștigat Memorialul Elemer Tordai.

Finalul confruntării a fost unul foarte intens, prin urmare ambii antrenori au decis să joace doar cu străini. Jucătorii americani au fost la un nivel înalt, reușind să fie principalii marcatori ai partidei.

Cel mai bun baschetbalist al meciului a fost Patrick Richard, sportiv ce și-a încheiat prestația cu 22 de puncte, 5 recuperări, 3 intercepții și o pasă decisivă. Acesta a fost urmat de către Kerron Johnson, care a contabilizat 15 puncte, 4 recuperări și o pasă decisivă.

De partea cealaltă, BC CSU Sibiu a avut trei jucători în double-digits, toți americani: Isaiah Philmore (16 puncte, 3 recuperări), Jordan Chatman (13 puncte, 2 recuperări) și Jared Jordan (11 puncte, 2 pase decisive).

Din totalul de 142 de puncte înscrise de cele două echipe, americanii au marcat 97 de puncte. Aceștia au avut un procentaj de 53% de la distanță (17/32) și 62.5% din interiorul semicercului (20/32). Jared Jordan (3/3), Chris Cooper (1/1) și Isaiah Philmore (3/3) au aruncat perfect de la linia de trei puncte, în timp ce Patrick Richard a avut 100% de la semidistanță (3/3). În același timp, Barry Stewart a consemnat o contraperformanță, terminând cu 2/10 din afara semicercului.

Așadar, conform statisticilor, acest derby dintre BC CSU Sibiu și U-BT Cluj-Napoca poate fi caracterizat drept un duel al americanilor.

*foto: Manases Sandor/u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!