Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

PLAYOFF 2012. Duel interesant în Arena de Baschet

Claudia Truşcă

Claudia Truşcă
17.04.2012


 Arena de Baschet, Bucuresti

 miercuri (18.04), ora 18:00

 1-1
 Fișă meci   1-1

Miercuri şi joi (18-19 aprilie), începând cu orele 18.00, Arena de Baschet din Bucureşti va găzdui următoarele două partide ale sferturilor dintre CSM Bucureşti şi BC Timişoara. În momentul de faţă, scorul general este de 1-1, ambele formaţii înregistrând câte o victorie în sala sporturilor “Constantin Jude” din Timişoara.

Dacă în primul meci, echipa antrenată de Hristu Şapera s-a impus cu scorul 97-84, în al doilea, lucrurile nu au mai stat la fel, gazdele “luându-şi revanşa” şi terminând partida cu scorul final de 75-56.

Partida din Arena de Baschet va fi una foarte disputată, având o miză foarte mare, aşa că nu putem vorbi de o favorită certă. CSM Bucureşti are avantajul terenului propriu, însă absentarea lui Virgil Căruţaşu îi pune în dificultate. De partea adversă formaţia antrenată de Predrag Badnjarevic se deplasează la Bucureşti în formulă completă, însă cel mai probabil tehnicianul îl va “sacrifica” pe Sime Spralja.

Din punctul de vedere al istoricului confruntărilor, timişorenii sunt “superiori”, scorul general al confruntărilor fiind de 6-2 în favoarea acestora. În acest sezon tocmai încheiat BC Timişoara s-a impus de trei ori, pe când bucureştenii doar o data.

Partida va fi arbitrată de brigada formată din Marius Ciulin, Laurenţiu Grigoraş şi Ciprian Stoica.

Partida nu va fi transmisă pe niciun post de televiziune.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!