Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Record stagional de puncte marcate pentru Steve Ross în Belgia

Radu Bărăian

Radu Bărăian
02.03.2014

Fostul component al echipelor SCM Craiova și ”U” BT Mobitelco, canadianul Steve Ross, a avut o prestație foarte bună în ultimul meci din campionat al echipei sale, Brussels, victorie cu Kangoeroes, scor 106-95, jucătorul reușind să stabilească un record personal de puncte marcate într-o partidă în sezonul 2013-2014. 

Ross a început disputa din postura de titular, iar în cele 30 de minute jucate a contabilizat 24 de puncte, 4 recuperări, o intercepție și 2 mingi pierdute, având într-un final 20 de unități în dreptul eficienței, fiind astfel al 2-lea cel mai bun baschetbalist al confruntării. Steve a fost imperial de la linia de fault, reușind să fructifice toate cele 5 libere avute la dispoziție. De asemenea, acesta a izbutit 2 aruncări din cele 5 încercări din interiorul semicercului, respectiv nu mai puțin de 5 aruncări marcate de după linia de 6.75 metri din 7 șuturi pe care le-a încercat. 

Sportivul de 2.01 în înălțime a jucat de 15 ori în acest sezon pentru Brussels, timp în care a acumulat în medie pe meci 9.8 puncte, 3.9 recuperări, 1.0 pase decisive, 0.9 intercepții, 1.5 mingi pierdute și un coeficient de 7.6 la eficiență, cifre acumulate în 24.2 minute.

Brussels ocupă penultima poziție în primul eșalon baschetbalistic din Belgia, având la activ un record de 4 victorii și 18 înfrângeri, fiind la egalitate de puncte cu ultima clasată, Kangoeroes. Următorul meci al lui Steve Ross și echipa sa va fi în 9 martie, în compania celor de la Liege. 

*Foto: Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!