Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Repriză a doua de vis pentru Cătălin Burlacu la Oradea

Adrian Micinic

Adrian Micinic
19.04.2012

Cătălin Burlacu a fost omul determinant al Meciului 3 din seria CSU Asesoft Ploiești - CSM Oradea, încheiată miercuri (18.04), cu scorul general de 3-0. Jucătorul originar din Iași a alimentat ofensiva echipei sale în repriza a doua a partidei câștigate cu scorul de 79-74 în Arena Antonio Alexe din Oradea.

Experimentatul baschetbalist al Asesoftului a totalizat 17 puncte în sferturile 3 și 4 (9 respectiv 8) fiind de departe cel mai influent jucător pe faza ofensivă pentru echipa sa. De notat că Burlacu a înscris trei coșuri consecutive de două puncte într-un moment în care Oradea s-a desprins la 11 lungimi, scor 43-32.

Prin acest șir de reușite Cătălin a ținut echipa sa în meci. Apoi, Burlacu a marcat de alte trei ori din acțiune chiar în debutul sfertului decisiv, atunci când Ploieștiul a realizat un parțial de 13-1 la capătul căruia a înregistrat cel mai mare avantaj, scor 70-58.

Burlacu a avut o primă repriză extrem de modestă în cadrul căreia a avut doar patru puncte și a reușit doar o intercepție cu o pasă decisivă. El a avut 8/10 la aruncări în repriza a doua, când a adăugat 5 recuperări, 2 capace, 2 intercepții și o pasă decisivă.

La final el a contabilizat 21 puncte, 6 recuperări, 3 pase decisive, 2 intercepții și 2 capace cu 5 posesii pierdute pentru un indice de 23 la eficiență.

El a fost principalul marcator al partidei și totodată cel mai eficient jucător al confruntării. De notat că a terminat cu 10/12 la aruncările de două puncte finalizând în special pe relația unu la unu.

Cătălin Burlacu a avut o serie dificilă împotriva lui CSM Oradea. El a terminat-o însă impresionant, cu o repriză de excepție ce vine să îi confirme valoarea. Jucătorul lui CSU Ploiești a avut medii de 12.6 puncte, 5.3 recuperări, 3.0 pase decisive, 0.6 intercepții și 1.6 posesii pierdute în aproximativ 32 minute pe meci. Jucătorul în vârstă de 35 ani a avut procentaje de 52% la aruncările de două puncte, 22% la trei puncte, respectiv 40% la linia de pedeapsă pentru 13.6 la eficiență.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!