Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Spania și-a definitivat lotul pentru Campionatul Mondial din China

Spania și-a definitivat lotul pentru Campionatul Mondial din China

Spania a anunțat lotul final cu care va lua startul la FIBA Basketball World Cup 2019. Sergio Scariolo a ales cei 12 jucători care vor începe lupta pentru medalii la Campionatul Mondial din China.

Jaime Fernandez și Ilimane Diop sunt ultimii jucători la care staff-ul tehnic al Spaniei a renunțat iar lotul final arată astfel:

Fundași: Quino Colom, Sergio Llull, Pau Ribas, Ricky Rubio
Extreme: Javier Beiran, Xavi Rabaseda, Junacho Hernangomez, Rudy Fernandez
Pivoți: Pierre Oriola, Victori Claver, Willy Hernangomez, Marc Gasol

Din lotul final al Spaniei nu face parte niciun jucător naturalizat. Nikola Mirotic, Serge Ibaka sau Ilimane Diop nu vor fi prezenți la Campionatul Mondial din China.

Spania face parte din Grupa C a FIBA Basketball World Cup 2019, alături de Tunisia, Iran și Puerto Rico. Ibericii vor debuta în competiție pe 31 august în fața Tunisiei

foto: FIBA Basketball World Cup 2019

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!