Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ștefan Săndulache va candida la președinția Federației Române de Baschet

Ștefan Săndulache va candida la președinția Federației Române de Baschet

Ștefan Săndulache este al patrulea om din baschet care își anunță candidatura pentru șefia Federației Române de Baschet.

Născut la 4 aprilie 1977, Săndulache are în spate un CV atât în antrenoriat, cât și în administrație publică în domeniul sportiv. Acesta are un titlu de doctor în domeniul sportiv, cu o lucrare numită „Strategii de antrenare a ambilateralității pentru optimizarea performanței sportive în baschet la nivel de junior”, prezentată la UNEFS, în 2010.

El a fost antrenor în perioada 2004-2009 la loturile naționale de junior, atât masculine cât și feminine, dar și în divizia A la baschet feminine, pentru Sportul Studențesc. De asemenea, a obținut numeroase titluri ca antrenor, atât la masculin cât și la feminin, alături de clubul BC 97 București.

Din 2009 s-a dedicat unei cariere administrative, începute în cadrul Direcției pentru Sport a Municipiului București, unde a ocupat funcția de director coordinator, pentru ca apoi să treacă la Direcția pentru Sport și Tineret a Municipiului București (director executive) și apoi să fie secretar general al Autorității Naționale pentru Sport și Tineret (2011-2012). Cea mai lungă activitate a avut-o din postura de Director executive la Direcția pentru Sport și Tineret a municipiului București, în perioada 2012-2019. În prezent este expert superior la Ministerul Fondurilor Europene.

În ultima perioadă Ștefan Săndulache nu a făcut rabat în a critica sau a lăuda orice decizie luată de cei aflați la conducerea Federației Române de Baschet, deschizând de multe ori dezbateri destul de dure pe conturile sale de social media.

De altfel, Ștefan Săndulache a făcut anunțul privind candidatura sa într-o postare pe facebook, unde a prezentat și mai multe idei cu privire la programul său.

 

DA ! CANDIDEZ ! 😉💪🏀 Baschetul românesc merita mult mai mult decât i s-a oferit în ultimii 8 ani și cred ca este momentul unei schimbări din toate punctele de vedere 👍

Posted by Sandulache Stefan on Sunday, January 24, 2021

Pe lângă Ștefan Săndulache, și-au mai anunțat până acum candidatura și Virgil Stănescu și Adrian Voinescu, în timp ce Alexandru Iacobescu a anunțat, pentru baschet.ro, că se gândește „foarte serios” să facă acest pas.

-------

Sărbătorim împreună 10 ani de Baschet.ro! Avem nevoie de sprijinul tău pentru a putea continua mediatizarea acestui fenomen. Fii alături de noi și investește în baschetul românesc prin intermediul platformei Patreon la această adresă: https://www.patreon.com/Baschet . Garantăm faptul că suma de bani acordată va fi investită sută la sută în baschetul românesc! Pentru mai multe detalii accesează acest link.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!