Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Surse. Michalis Kakiouzis nu mai este antrenorul echipei SCM Universitatea Craiova

Surse. Michalis Kakiouzis nu mai este antrenorul echipei SCM Universitatea Craiova

SCM Universitatea Craiova nu-l va avea pe bancă pe Michalis Kakiouzis în deplasarea de la Constanța, după cum notează unitedhoops.ro. Tehnicianul elen nu mai este antrenorul oltenilor, informația nefiind confirmată încă pe cale oficială.

Cu Kakiouzis pe post de antrenor principal, Craiova are 14-8 bilanț în Liga Națională și ocupă poziția a cincea. Oltenii s-au calificat în acest an în premieră în finala Cupei României, pe care au pierdut-o în dauna lui CSO Voluntari, de la acel moment adunând patru înfrângeri în șapte partide.

„Leii Băniei” au irosit un avantaj de 13 puncte ultima dată în campionat, pe teren propriu împotriva lui CSM Petrolul Ploiești, pierzând acel meci cu 83-90.

Potrivit surselor unitedhoops.ro, oltenii vor fi conduși de pe margine de secundul Ciprian Enache, care o să asigure interimatul. Enache a fost asistentul lui Aco Todorov în a doua jumătate a sezonului trecut, iar în această campanie l-a ajutat pe Kakiouzis.

Grecul a sosit în vara lui 2021 la Craiova, după experiențe ca antrenor la Koropi BC și Enosis Neon Paralimni, prima în Grecia și cea din urmă în Cipru. Kakiouzis a renunțat la cariera de jucător în 2016, la vârsta de 40 de ani, având o experiență bogată în spate, cucerind printre altele titlul european în 2005 cu naționala Greciei.

SCM U Craiova joacă în această seară (23.03) pe terenul lui Athletic Constanța, de la ora 19.00. Partida o să fie transmisă pe YouTube FRB TV.

*foto: Facebook SCM Craiova

4 comentarii la aceasta stire:
  • pipzn :

    :)
    Se pare ca in domeniul asta se va inlocui "oglinda, oglinjoara.." cu "grupul de whatsapp a lui gyke spune-mi ce se va mai intampla prin baschetul masculin din tara"

    cu 2 ani în urmă (23.03.2022)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      :)
      oricand, prezent la datorie....
      strict pe subiect, pe lista lui Tomita sunt nume interesante, in principal straini, nationalitati interesante, printre care si o revenire. daca nu iese cu strainii, se incalzeste si un autohton.
      problema principala ar fi ca cei din capul listei sunt reticenti in a prelua echipa acum, ar prefera la vara.
      vedem ce va alege domnul manager.

      cu 2 ani în urmă (23.03.2022)
    • Benjamin:

      @gyke
      Imi place tot mai mult grupul tau de whatsapp.

      cu 2 ani în urmă (23.03.2022)
    Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    @gyke
    1)Realmente impresionat de acuratetea informatiilor tale,jos palaria,nici nu mai conteaza daca esti Horia Paun,baba Vanga sau Florian Coldea.))))))))))))))))
    2)Grecul a fost doar o alegere la impresia artistica,singurul criteriu dupa care se mai lucreaza pe acolo.
    3)Ca sa faci echipa din ce avem noi iti trebuie un antrenor zbir,nu gentleman.
    4)Fac si eu o predictie,va veni doar un antrenor docil.
    5)Cred ca 90% dintre iubitorii baschetului l-ar fi indicat pe Fleseriu ca fiind una dintre optiuni.
    6)De departe cea mai buna alegere ar fi sa plece managementul,dar e aproape imposibil,s-a format o gasca dupa chipul si asemanarea celei a lui Burleanu de la FRF!

    cu 2 ani în urmă (23.03.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!