Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Aaron Broussard marchează coșul victoriei pentru Benfica în deplasarea de la Den Bosch. Video

Aaron Broussard marchează coșul victoriei pentru Benfica în deplasarea de la Den Bosch. Video

Benfica Lisabona a obținut al 3-lea succes în grupele FIBA Europe Cup, după ce a reușit să se impună pe terenul celor de la Heroes Den Bosch cu scorul de 78-76.

Partida disputată ieri, 3 noiembrie,  a fost decisă în ultimele fracțiuni de secundă de Aaron Broussard, fostul jucătorul de la CSM CSU Oradea. Fundașul american a reușit să înscrie coșul victoriei pentru echipa sa când mai erau 0.5 secunde pe cronometru și după ce a făcut o recuperare ofensivă.

Aaron Broussard a fost cel mai bun jucător de pe teren cu 21 de puncte, 5 recuperări, 3 pase decisive, o intercepție și un turnover pentru 25 de unități la eficiență.

Benfica și-a început aventura europeană cu o victorie în preliminarile FIBA Europe Cup contra lui CSO Voluntari. În faza grupelor, portughezii au început cu o înfrângere pe teren propriu cu Den Bosch, după care au urmat trei victorii la rând cu Opava, Parma Perm și cea din returul cu olandezii.

foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!