Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Anunț Important - Baschet.ro

Baschet .ro

Baschet .ro
11.09.2019

Anunț Important - Baschet.ro

În ultima perioadă site-ul nostru a fost contactat de mai mulți cititori care ne-au transmis că nu se pot loga cu user-ul și parola de pe site-ul totalbaschet.ro. Am precizat printr-un articol, imediat după lansare, faptul că datorită securității am ales a nu importa parolele din baza de date totalbaschet.

Mai mult, răspunsurile noastre la mail-urile trimise de către cititori au ajuns cel mai probabil în SPAM, iar astfel s-a considerat că nu am intervenit în soluționarea problemelor întâmpinate. Menționăm că fiecare utilizator va trebui să își reseteze parola în prealabil logării. În aproximativ 120 de secunde veți primi un mail pe adresa dvs. de unde veți putea să vă resetați parola. Dacă nu ați primit link-ul de resetare, înseamnă că adresa de mail este cel mai probabil diferită de cea unde dvs. așteptați acel mail.  

Odată resetată parola, va trebui să acceptați politica baschet.ro și din acel moment procedura de log in este încheiată. Din Contul Meu puteți să vă alegeți, opțional, numele, prenumele, data nașterii, județul sau orașul.

Dacă întâmpinați probleme vă rugăm să ne contactați la adresa office at baschet.ro.

Pentru orice sugestii sau feedback, asteptăm comentarul dumneavoastră.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!