Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

CSM Focșani surprinde Craiova în Sala Dinamo

CSM Focșani surprinde Craiova în Sala Dinamo

CSM Focșani a obținut cea mai mare victorie a sezonului 2020/2021 din Liga Națională de Baschet Masculin. Echipa din Vrancea a învins pe SCM U Craiova cu scorul de 73-72, într-un meci desfășurat astăzi, 11 aprilie, în Sala Dinamo din București.

Oltenii au început bine partide și păreau motivați să nu trăiască niciun fel de emoție. Astfel primul sfert s-a încheiat cu scorul de 22-15. Echipa din Focșani a răspuns bine și până la pauză reducea 3 lungimi din deficit, 38-34, după 20 de minute de joc. Elevii lui Mihai Petruț au oferit primele emoții oltenilor în sfertul trei când au trecut conducere pentru prima dată după startul meciului. Craiova a răspuns bine și până la finalul actului avea 10 lungimi avantaj, scor 58-48. CSM Focșani nu a cedat și aproape de ultimul minut de joc și-a completat revenirea și a trecut în avantaj, 71-70. Diculescu și-a dus din nou echipa în fața cu 12 secunde rămase de joc. Cătălin Petrișor avea să aducă victoria pentru Focșani, după o pătrundere și un coș marcat în ultima secundă.

Milos Pesic a fost omul meciului cu 18 puncte, 8 recuperări și 4 pase decisive. Jimmie Taylor a terminat tot cu 18 puncte plus 3 pase decisive. Djordje Simeunovic a totalizat 14 puncte și 5 recuperări.

Dragoș Diculescu a fost cel mai bun jucător de la Craiova cu 21 de puncte, 7 pase decisive și 4 recuperări.

foto: sportpictures.eu

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Inevitabilul
    s-a produs,si am pierdut si in fata unor sparring partneri!O echipa fara pic de suflet,fara pic de dorinta,de mercenari plictisiti,dupa chipul si asemanarea celor ce-i conduc!

    cu 3 ani în urmă (12.04.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!