Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Kris Richard, prestație bună în ultima victoriei a celor de la Zielona Gora

Kris Richard, prestație bună în ultima victoriei a celor de la Zielona Gora

Zastal Enea Zielona Gora a reușit o nouă victorie în prima ligă a Poloniei. Trupa pentru care evoluează componentul naționalei României a trecut cu 90-75 de formația Start Lublin, reprezentanta Poloniei în grupele Basketball Champions League.

Kris Richard a fost titular în această partidă ș ia marcat 12 puncte. El a fost extrem de eficient, având 2/2 de la 3 puncte și 3/4 de la 2 puncte. Fostul jucător al lui CSM CSU Oradea a mai adăugat 4 recuperări și o pasă decisivă, pentru +17 indice al eficienței.

Geoffrey Grosselle a fost cel mai bun jucător al Zielonei Gora în partida contra lui Lublin, cu 24 puncte, 11 recuperări și 4 pase decisive. Iffe Lundberg a adăugat 19 puncte, 9 pase decisive, 5 recuperări, iar Marcel Ponitka a terminat cu 16 puncte și 4 pase decisive. De partea cealaltă, Martins Laksa a reușit 20 puncte, iar Joshua Sharma a terminat cu 16 puncte, 5 recuperări.

Kris Richard are în acest sezon medii statistice de 12,3 puncte, 3,9 recuperări și 3,9 pase decisive în 24:51 minute pe meci în șapte apariții în campionatul Poloniei. El are 67% la aruncările din acțiune,  cu un indice de +19,9 la eficiență.

În urma acestei victorii, Zielona Gora a ajuns la 13-1 la general și este lider în clasamentul din Polonia.

Pentru formația lui Kris Richard urmează acum o dublă în Rusia, în Liga VTB. Astfel, duminică, 6 decembrie, Zielona Gora joacă pe terenul lui Enisey, iar două zile mai târziu se confruntă cu CSKA Moscova.

*foto: facebook Zielona Gora

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!