Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Oferta SuperBet pentru meciurile din această seară din NBA

Ilie Andrei

Ilie Andrei
12.08.2020

Oferta SuperBet pentru meciurile din această seară din NBA

SuperBet a pregătit o ofertă completă de pariere la reluarea competiției din NBA. Pe lângă aceste variante, SuperBet vine în ajutorul clienților săi, aceștia putând urmări live GRATUIT toate meciurile din cadrul NBA prin crearea unui cont pe site-ul SuperBet.

Una din partidele care se va desfășura în această seară este cea dintre Denver Nuggets și Los Angeles Clippers. Alături de LA Lakers, cele două formații completează podiumul în clasamentul conferinței de vest. LA Clippers vine după o înfrângere surprinzătoare 120-129 în fața celor de la Brooklyn Nets, în timp ce Denver Nuggets a fost învinsă de LA Lakers, scor 124-121, grație unui buzzer beater reușit de Kyle Kuzma. Pe parcursul acestui sezon, cele două echipe s-au întâlnit de două ori, scorul general fiind de 1-1. Montrezl Harrell și Patrick Beverley nu vor evolua pentru Clippers în această dispută, iar Denver Nuggets nu se va putea baza pe Will Barton, Vlatko Cancar și Gary Harris. Credem că va fi o partidă cu multe puncte înscrise, astfel SuperBet oferă o cotă de 1.55 ca în această partidă să se dea cel puțin 222 puncte.

Una din partidele interesante din această seară ce au loc în ‘bula’ din Orlando este cea dintre Oklahoma City Thunder și Miami Heat. Atât OKC cât și cei de la Miami Heat și-au asigurat prezența în playoff. Cei de la OKC vin după o înfrângere drastică împotriva celor de la Phoenix Suns, 101-128, în timp ce Miami Heat s-au impus în fața celor de la Indiana Pacers, scor 114-92. Această partidă a consemnat și revenirea lui Jimmy Butler și Goran Dragic în echipa antrenată de Erik Spoelstra. Este de așteptat ca cei doi jucători să evolueze și în disputa din această seară. În schimb, KZ Okpala va absenta în această partidă, iar Kendrick Nunn este în continuare incert. De cealaltă parte, OKC nu va putea conta pe serviciile lui Isaiah Roby, în timp ce Steven Adams, Danilo Gallinari, Shai Gilgeous-Alexander și Nerlens Noel sunt incerți. Cele două formații s-au întâlnit o singură dată în acest sezon, iar câștig de cauză au avut cei de la Miami Heat, scor 115-108. Partida s-a disputat în Chesapeake Energy Arena din Oklahoma. Se anunță a fi o partidă echilibrată, partidă în care considerăm că cei de la Miami Heat nu vor pierde la o diferență mai mare de 5 puncte. Pentru acest pronostic, SuperBet ne pune la dispoziție o cotă de 1.42.

Alte partide care se joacă în această seară și se regăsesc de asemenea în oferta SuperBet:

Ora

Meci

1

X

2

23:00

Houston Rockets – Indiana Pacers

1.35

17

3.75

01:30

Philadelphia 76ers – Toronto

3.45

16

1.40

Desigur, SuperBet vine în întâmpinarea noastră cu o paletă largă de opțiuni de pariere precum total puncte echipa gazdă/oaspete, total puncte par/impar, handicap, handicap prima repriză, cât și pariuri speciale precum total puncte jucător, total recuperări pe echipă/în meci, pase decisive pe echipă/în meci care pot fi consultate AICI.

foto: Bart Young/Getty Images

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!