Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Oferta SuperBet pentru meciurile din această seară din NBA

Ilie Andrei

Ilie Andrei
03.08.2020

Oferta SuperBet pentru meciurile din această seară din NBA

SuperBet a pregătit o ofertă completă de pariere la reluarea competiției din NBA. Pe lângă aceste variante, SuperBet vine în ajutorul clienților săi, aceștia putând urmări live GRATUIT toate meciurile din cadrul NBA prin crearea unui cont pe site-ul SuperBet.

Una din partidele care se va desfășura în această seară este cea dintre Washington Wizards și Indiana Pacers. Indiana Pacers se află pe poziția a 5-a în clasamentul conferinței de est, iar Washington Wizards se află pe locul 9 la 7 victorii distanță de ultima poziție ce asigură calificarea în playoff. De la revenirea campionatului, cei de la Washington Wizards nu au cunoscut victoria după ce au fost nevoiți să se recunoască învinși în fața celor de la Phoenix Suns și Brooklyn Nets. De cealaltă parte, Indiana Pacers vine după o victorie foarte importantă, 127-121 împotriva celor de la Philadelphia 76ers, partidă în care T.J. Warren a reușit nu mai puțin de 53 de puncte. Dacă vor păstra acest momentum, cei de la Indiana au o șansă bună în a termina în top 4. După cum ne-am obișnuit, cei de la Washington Wizards nu se vor putea baza în această partidă pe John Wall, Bradley Beal, Davis Bertans, în timp ce Garrison Mathews, Ian Mahinmi și Gary Payton sunt în continuare incerți. Indiana Pacers nu-i va putea folosi pe Domantas Sabonis și Jeremy Lamb, iar Victor Oladipo și Malcom Brogdon sunt incerți. Atât din cauza formei de moment, dar și datorită jucătorilor absenți în această partidă, considerăm că Indiana Pacers pornește clar cu prima șansă în această confruntare, iar SuperBet ne oferă o cotă de 1.50 ca Indiana Pacers să învingă la o diferență de cel puțin 4 puncte.

O altă partidă care se dispută în această seară în ‘bula’ din Orlando este cea dintre Philadelphia 76ers și San Antonio Spurs. Philadelphia vine după o înfrângere împotriva celor de la Indiana Pacers, scor 121-127, în timp ce San Antonio Spurs este una din surprizele plăcute de la reluarea campionatului, cu 2 victorii din 2 partide, în ciuda absențelor lui LaMarcurs Aldridge, Trey Lyles sau Marco Belinelli. Dintre aceștia, singurul cu șanse de joc în această seară este Marco Belinelli. De cealaltă parte, Philadelphia 76ers nu se poate baza în această confruntare pe Mike Scott, Ryan Broekhoff și Zhaire Smith. Cele două formații s-au întâlnit o singură dată în acest sezon, iar câștig de cauză a avut formația din Philadelphia, scor 115-104. În urma victoriei cu Memphis Grizzlies, San Antonio Spurs s-a apropiat la 2 victorii de ultimul loc ce duce în playoff, astfel meciul din această seară devine unul cu o importanță extrem de ridicată pentru formația antrenată de Gregg Popovich. Cei de la Spurs se bucură de mai mulți jucători aflați într-o formă bună de la reluarea competiției, iar unul din aceștia este Rudy Gay, autor a 19 puncte în partida cu Sacramento și 13 puncte împotriva celor de la Memphis. Credem că va repeta cel puțin performanța din partida cu Memphis Grizzlies, astfel SuperBet ne oferă o cotă de 1.50 ca Rudy Gay să reușească cel puțin 12 puncte în această dispută.

Ultima dispută din această seară este cea dintre Utah Jazz și Los Angeles Lakers. Utah Jazz se află pe poziția a 5-a în clasamentul conferinței de vest, în timp ce Los Angeles Lakers se regăsește pe prima poziție. Atât Utah Jazz, cât și LA Lakers vin după o înfrângere, Utah Jazz a fost învinsă de Oklahoma City Thunder, scor 94-110, în timp ce LA Lakers a fost depășită la fel de clar de Toronto Raptors, 107-92. Cele două adversare s-au întâlnit de 2 ori în acest sezon, iar LA Lakers a avut câștig de cauză de fiecare dată. La fel ca în partidele precedente de la reluarea campionatului, Utah Jazz nu se va putea baza pe Bojan Bogdanovic, iar LA Lakers pe Rajon Rondo și Avery Bradley. Considerăm că diferența de valoare este una înclinată clar în favoarea celor de la LA Lakers, iar o victorie a acestora este cotată de către SuperBet la 1.47.

Alte partide care se joacă în această seară și se regăsesc de asemenea în oferta SuperBet:

Ora

Meci

1

X

2

20:30

Miami Heat – Toronto Raptors

2.35

15

1.75

23:00

Oklahoma City Thunder – Denver Nuggets

1.55

16

2.80

01:30

New Orleans Pelicans – Memphis Grizzlies

1.60

16

2.65

 

Desigur, SuperBet vine în întâmpinarea noastră cu o paletă largă de opțiuni de pariere precum total puncte echipa gazdă/oaspete, total puncte par/impar, handicap, handicap prima repriză, cât și pariuri speciale precum total puncte jucător, total recuperări pe echipă/în meci, pase decisive pe echipă/în meci care pot fi consultate AICI

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!