Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Șase ani de la trecerea în neființă a lui Chauncey Hardy

Eduard Popa

Eduard Popa
09.10.2017

hardy

Pe 9 octombrie 2011 s-a stins din viață  baschetbalistul american Chauncey Hardy. Jucătorul lui CSS Giurgiu a fost lovit într-un club de noapte din oraș, în timp ce sărbătorea victoria echipei sale în fața celor de la Dinamo, în etapa a doua a stagiunii 2011/2012.

Hardy reușise în acel meci 22 de puncte, 9 pase decisive și 6 recuperări, fiind cel mai bun om al partidei. El ieșise în club să se bucure de victoria împotriva roș-albilor alături de alți cinci coechipieri. Din păcate petrecerea i-a fost fatală.

În noaptea de 8 octombrie Hardy a fost lovit într-o altercație, în urma căreia a suferit un traumatism cranio-cerebral. Când au realizat cât de grave sunt rănile, medicii giurgiuveni l-au trimis pe Hardy la București. El a fost apoi operat la Spitalul Bagdasar Arseni, dar s-a stins din viața din cauza unui stop cardio-respirator.

Agresorul său, un interlop local, a fost condamnat la șapte ani de închisoare. A fost însă liberat condiționat anul trecut, după cinci ani petrecuți după gratii.

Între timp, baschetul a dispărut de la Giurgiu, dar cel care a fost Chauncey Hardy va rămâne în continuare în memoria fanilor. La fel ca rana pe care dispariția lui a lăsat-o.

*foto: adevarul.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    romania
    5 ani pt omor unui interlop...deci o persoana care probabil mai avea ceva la dosar...dezastru cu D mare. Cel mai bine e sa lasi capul jos sau sa fugi cand dai peste animale de genul, iti risti viata pt un moment de aroganta sau vitejie

    cu 6 ani în urmă (09.10.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!