Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

U-BT Cluj-Napoca a anunțat despărțirea de Brandyn Curry

U-BT Cluj-Napoca a anunțat despărțirea de Brandyn Curry

În vara anului 2019, Brandyn Curry a fost unul dintre primele transferuri anunțate de către U-Banca Transilvania Cluj-Napoca. Fost adversar al ardelenilor în FIBA Europe Cup, sportivul de 28 de ani urma să devină principalul conducător de joc al formației conduse de Mihai Silvășan și Dusko Vujosevic.

Însă, situația a stat diferit fiindcă Brandyn Curry a suferit o accidentare serioasă în cel de-al doilea amical efectuat de U-BT în presezon. În confruntarea câștigată de Mega Bemax Belgrad, baschetbalistul american s-a lovit la piciorul stâng, iar verdictul doctorului a fost de fractură a condilului lateral.

Brandyn Curry a fost operat în Belgrad și apoi a rămas alături de echipă, continuându-și recuperarea sub îndrumarea staff-ului medical clujean. Procesul a fost unul extrem de complicat și, în cele din urmă, Curry s-a întors la Belgrad, la o importantă clinică de recuperare.

După mai multe săptămâni petrecute acolo, fundașul originar din Huntersville a plecat în Statele Unite ale Americii și acolo lucrurile au revenit pe făgașul dorit. Curry a făcut progrese foarte mari în ultima perioadă, dar în ciuda acestui aspect, el nu va continua alături de U-BT.

Conturile oficiale de media ale clubului ardelean au anunțat despărțirea de sportivul de 1m85, mulțumindu-i pentru acest sezon. „A fost o situație nedorită, însă spiritul și determinarea ta au fost inspiraționale. Îți mulțumim, Brandyn Curry. Îți dorim mult noroc și sănătate” a fost mesajul publicat pe pagina de Instagram a lui U-BT Cluj-Napoca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by U-Banca Transilvania (@ubancatransilvania) on

Așadar, Brandyn Curry devine al doilea jucător care se despare de alb-negri, după ce LJ Peak își va continua cariera în Japonia, la Utsunomiya Brex. În schimb, clujenii au deja înțelegeri pentru sezonul următor cu Donatas Tarolis, Patrick Richard (opțiune din partea ambelor părți), Nandor Kuti, Ștefan Grasu și David Vida.

*foto: Manases Sandor/u-bt.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    mare tzapa cu tanaru asta
    dar no, daca si-o fi facut contract beton, bravo lui

    cu 3 ani în urmă (22.06.2020) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!