Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Pauză competițională în Liga Națională de Baschet Masculin

Eduard Popa

Eduard Popa
14.11.2017

lbnm program competitional

Etapa a VI-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin a consemnat ultima rundă din luna noiembrie. Asta deoarece vine rândul meciurilor echipei naționale din preliminariile Cupei Mondiale din 2019.

Băieții antrenați de noul tehnician Zare Markovski se reunesc pe 19 noiembrie la Cluj-Napoca. Ei vor participa la un cantonament de patru zile în orașul campioanei României, pentru ca mai apoi delegația „Vulturilor” să plece la Torino, unde pe 24 noiembrie are loc duelul cu Italia. După aceea, pe 26 noiembrie România va evolua împotriva naționalei Olandei.

Liga Națională de Baschet Masculin se va relua cu etapa a șaptea, care se va juca în weekendul 1-3 decembrie.

După șase etape scurse, clasamentul este condus de U-BT Cluj-Napoca și BCM U Pitești, ambele echipe cu 5 victorii și o înfrângere. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!