Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Ultima zi în care vă puteţi vota favoriţii pentru LNBM All-Star Game 2018

Eduard Popa

Eduard Popa
28.01.2018

all star game 2018 baschet romania

Luni a început votul pentru echipele de start ale All-Star Game 2018. Ediția din acest an se va juca pe 14 februarie, la Sfântu Gheorghe. Organizatorii au ales un format care va opune o echipă a Nordului contra una a Sudului.

Echipa Nordului este formată din jucătorii următoarelor 6 echipe: U-Banca Transilvania Cluj-Napoca, CSM CSU Oradea, BC SCM Timișoara, BC Mureș Târgu Mureș, BC Timba Timișoara și Politehnica Iași. De partea cealaltă, Sudul va avea în componență jucători de la CSM Steaua Eximbank, CSU Sibiu, BCM U Pitești, SCM U Craiova, Phoenix Galați și Dinamo București.

Fanii vor avea oportunitatea să voteze unul din cei 155 de jucători aflați pe listele oficiale din LNBM. De asemenea, vor putea vota un antrenor principal cu licență FRB pentru fiecare echipă.

Votul publicului va conta în proporție de 30%, votul mass-media de 30% și votul antrenorilor – 40%.

Fiecare votant va alege pentru selecționatele Nord și Sud obligatoriu câte un singur jucător pentru fiecare dintre cele cinci posturi de joc și câte un singur antrenor. Rezultatele votului final vor fi publicate pe site, după centralizare. Cei care vor să voteze, o pot face AICI.  

*foto: frbaschet.ro

2 comentarii la aceasta stire:
  • tzontzolino :

    all star plictiseala
    Acelasi meci plictisitor in care cica sunt votati cei mai buni jucatori dar defapt se aduce de la fiecare echipa ca sa fie toata lumea multumita. Niciodata nu se tine cont de adevarata valoarea si uite asa Baciu e la Slam Dunk si unul cu procent dezastru ajunge sa arunce la 3 puncte. Iar o sa i puna sa dea cate 3 slam dunk uri unul dupa celalalt sa se oboseasca? Iar nici mingi suficiente nu vor fi la aruncarile de 3 ? Iar meciul va fi atac pe slam si aruncari de 3 plus aparare zero. Nu zice nimeni , e normal sa joci detasat sa nu te accidentezi dar nici asa... Da Borsa de la Mures niste slam uri de te ia de cap...nici nu e bagat in seama...n-are nimic, il luam pe Tibirna ( no ofense)

    cu 6 ani în urmă (16.01.2018) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș Tigertiger11 :

    Borșa
    Alin Borșa chiar dă niște slam dunkuri foarte frumoase în ultima vreme. E meseriaș.

    cu 6 ani în urmă (16.01.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!