Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Cap sau pajură?

Baschet .ro

Baschet .ro
10.11.2020

Cap sau pajură?

Din 11 octombrie 2020, cititorii site-ului nostru au acces la un nou flux de informație pentru a fi la curent cu ultimele noutăți din baschetul românesc și cel internațional. Baschet.ro a lansat newsletter-ul "Assist la Informație" care se adresează în special cititorilor fideli ce ne trec pragul zilnic, dornici să fie la curent cu toate informațiile mai puțin cunoscute în sportul cu mingea la coș.

Newsletter-ul este transmis către abonați în fiecare duminică și conține preponderent informații, analize și opinii ce nu sunt publicate pe platforma Baschet.ro. În cel de al 5-lea assist, livrat duminica precedentă, am vorbit despre ultimele noutăți din baschetul intern, Valentin Todea a pasat podcast-ul săptămânii, Petre O. Pavel o retrospectiva satirică a săptămânii, David Istrate cartea săptămânii, Eduard Nicolae Popa un interviu al săptămânii, iar Mara Mihăilescu albumul săptămânii recomandat de Gary Talton alături de un playlist.

Tot ce trebuie să faci pentru a fi noul coechipier al echipei Baschet.ro este să te abonezi accesând acest link și evident să te demarci în fiecare duminică pentru ca unul dintre coechipierii din redacția noastră să îți ofere un assist spectaculos! Dacă dorești să primești și edițiile precedente, te rugăm să te abonezi și să ne trimiți un mail către adresa office (at) baschet.ro cu textul "Sunt demarcat!". Până atunci, vă pasăm ultima retrospectiva satirică redactată de Petre O. Pavel:

Cap sau pajură?

Baschetul românesc s-a reluat săptămâna aceasta cu prima faza a Cupei României la Baschet Feminin.

Universitatea Cluj și CSM Satu Mare se alătură lui Sepsi SIC în Final Four-ul compeției, în timp ce FCC Arad și Agronomia București așteaptă cu nerăbdare ca FRB să dea cu banul. 

Pentru mai multe informații despre Cupa României la Baschet Feminin nu accesați site-ul FRB...mai multe detalii vă oferă colegul meu Valentin Todea. 

Săptămână aceasta se va încheia cu baschet masculin, Cupa României pare gata de start, după ce majoritatea echipelor au scăpat de cazurile de Covid-19. Mai mult de atât, jucătorii lui U-BT ne-au povestit cum au trecut peste perioada de izolare. 

Din păcate, situația nu este la fel de bună și pentru SCM CraiovaCSM Târgu Jiu și SCM Timișoara, echipe care nu au încheiat pentru moment lupta cu virusul.  

Virusul îi dă mari bătăi de cap și antrenorului naționalei, Tudor Costescu, care a fost nevoit să apeleze pentru câteva minute la serviciile lui Cătălin Burlacu, dar având în vedere că Spania nu vine cu jucătorii din NBA și din Euroligă s-a mulțumit cu Cătălin Baciu. 

Între timp, „Vulturul autentic” Kris Richard se simte din ce în ce mai bine la noua sa echipă. Acesta a contribuit la prima victorie în VTB și la continuarea parcursului bun din campionat al celor de la Zielona Gora. 

Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului, ne-a asigurat că sportul nu se află în niciun pericol, astfel, ne apropiem din ce în ce mai mult de visul american: Trump nu mai este președinte, sezonul începe de Crăciun, fanii vor avea acces în arene, la robinete curge bere...

Apropo de Crăciun...Jusuf Nurkic a făcut un gest incredibil și a cumpărat o casă unei familii nevoiașe. 

Darnici sunt și cei de la DigiSport pentru că ne vor oferi un adevărat regal baschetbalistic săptămâna viitoare.

Cât am scris această recapitulare trebuie să recunosc că am fredonat foarte intens refrenul unei faimoase melodii, iar până când vom cunoaște deznodământul ultimei echipe calificate în Final Four-ul Cupei României la baschet feminin vă invit să cântați cu mine...Cap și pajură....Noi suntem banu și stema...

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!